Voorkom blaren, wrijving en andere pijn aan je voeten

De Sidas Footcare Kit is een complete verzorgingsset voor je voeten ten behoeve van veel comfort en bescherming. De producten in deze kit verkleinen de kans op blaren en wrijving en gaan beschadigingen van de nagels tegen. Kortom, in de Sidas Footcare Kit vind je alles wat je nodig hebt om pijnlijke voeten tegen te gaan.

SIDAS Foot Care Kit

Sidas Foot Care kit

De Sidas Foot Care kit bestaat uit de volgende beschermings- en verzorgingsmiddelen:

– een tube Anti Friction Cream van 15 ml
– een tube Recovery Gel van 15 ml
– 2 Gel Toe Caps
– 4 Gel Toe Wraps
– 3 Toe Protectors
– 2 Foot Protectors

Anti Friction Cream

Door het aanbrengen van een minimale hoeveelheid Anti Friction Cream bescherm je de huid van je voeten tegen blaren die ontstaan door wrijving. De crème verzacht tevens reeds onstane roodheid en schuurplekken. Deze ‘antischuurcrème’ biedt jouw voeten de hoogste comfort, waardoor je optimaal kunt blijven genieten van je sportactiviteit.

Gel Toe Caps en Gel Toe Wraps

De Gel Toe Caps, die je om de bovenkant van je tenen schuift, voorkomen beschadigingen aan je teennagels. De Gel Toe wraps verzachten de pijn die reeds is ontstaan door wrijving en voorkomen likdoorns en eeltplekken.

Toe Protectors en Foot Protectors

Zodra de eerste tekenen van een blaar op je teen verschijnen, ‘plak’ je als het ware de Toe Protector op de wrijvingsplek, om zo de verdere ontwikkeling van een blaar te voorkomen. Ditzelfde geldt voor de Foot Protector: zodra je ergens op je voet een brandig gevoel krijgt, breng je de protector op de pijnlijke plek aan, voordat deze de kans krijgt om een blaar te worden.

Recovery Gel

Met behulp van de Recovery Gel kunnen je voetspieren sneller herstellen van je inspanning. De samenstelling van de ingrediënten zorgt bovendien voor een verlichtend en ontspannend effect.

Ontdek de producten van Voorkom blaren, wrijving en andere pijn aan je voeten

Sidas

SIDAS Protection Kit

19,99
Sidas

SIDAS Foot Care Kit

24,99
Sidas

SIDAS Anti Friction Cream – 75ml

14,99
Alle artikelen van Voorkom blaren, wrijving en andere pijn aan je voeten

Gratis wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

© 2024 Sportshealth BV