Omschrijving

De PRO Compressietubes leveren een relatief hoge druk met een afnemend drukverloop vanaf enkel tot knie. Dit zorgt ervoor dat de bloedstroom vanuit het haarvatennetwerk richting het hart wordt geoptimaliseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller afgevoerd.

Het is aan te raden om de tubes alleen te dragen tijdens de sportieve inspanning. Tijdens het rusten is er geen sprake van compressiewerking op de voet, wel op het onderbeen, waardoor vochtophoping in de voet kan ontstaan.

Voor een optimale werking is het belangrijk dat de kousen en tubes perfect aansluiten. Daarom is het belangrijk om jouw benen op meerdere punten op te meten.

 

PRO SPORT COMPRESSIE

  • Voorkom blessures en spierpijn
  • Minder vermoeide benen na jouw training
  • Bespoedig het herstel van achillespees- en scheenbeenblessures
  • De Perfect fit dankzij 5 speciale opmeetpunten
  • 23-30 mmHG compressie

 

Medisch bewezen!
Onze producten zijn ontwikkeld vanuit wetenschappelijk onderzoek. We zijn voortdurend in gesprek met sportartsen en medici. Drs. W.O. Zimmermann (sportarts) heeft onderzoek verricht naar de werking van de Herzog kousen waarbij hij vaststelde dat de kousen een significante bijdrage leveren bij de genezing van onderbeenklachten. Ook het UMCU heeft een grootschalig gebruikersonderzoek uitgevoerd waarin de positieve effecten van de kousen naar voren komen.

Producteigenschappen

  • Productnummer: PRO Tubes - Roze
  • Kleur: Roze
  • Maat: 1, 2, 3, 4, 5, 6
  • Lengte: Kort, Lang, Extra lang

Herzog maten opmeten doe je zo:

Het is van belang dat je het meetlint niet over je kleding heen meet en je een ontspannen houding aanneemt. Je moet zo zitten dat je voeten plat op de grond staan en je knieën een hoek van 90° vormen. Voor het beste resultaat is het beter om door iemand anders je benen op te laten meten. Wanneer je dit zelf doet kan je onbewust je spieren aanspannen waardoor de meting niet kan kloppen.

Stap 1

Meet de omvang 1cm onder de knie plooi. Tip: leg twee vingers in de knieplooi, hieronder is het eerste meetpunt.

Stap 2

Meet de dikste omvang van de kuit.

Stap 3

Meet de smalste omvang van de enkel.

Stap 4

Meet de lengte vanaf de grond tot 1 cm onder de knieplooi.

Maattabel

 

 

Ben je niet helemaal zeker welke maat je moet hebben? Maak een afspraak, of kom langs in de winkel en we helpen je graag!

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak