Omschrijving

Compressiesokken ontworpen voor de slimme wandelaar. Voorkom vermoeide benen en pijntjes tijdens het wandelen. Ervaar ook minder spierpijn, blaren en zweetvoeten na het wandelen. Gemaakt met merino wol en een naadloos teenstuk, voor optimaal comfort.

 

HIGHTECH COMPRESSIE

  • Voorkom blessures & spierpijn
  • Minder vermoeide benen na jouw wandeling
  • Sneller herstel
  • Geen blaren, hotspots of tekenbeten

 

 

Producteigenschappen

  • Productnummer: MOUSO7058
  • Kleur: Blauw/Terra
  • Maat: M1, M2, M3
  • Compressie: 23-32 mmHg degressieve compressie (klasse 2). Medisch gecertificeerd. Getest door Zwitserse Swisslastic AG-apparaten.
  • Materiaal: Temperatuur regulerende merinowol, verstevigd voet & verlengd hielstuk, naadloos teenstuk, 51% polyamide + 39% wol + 10% elastaan
  • Wassen: Op maximaal 30° zonder wasverzachter, niet in de droger

Official supplier van de Koninklijke Wandelbond

De Koninklijke Wandelbond adviseert zijn leden om tijdens het wandelen STOX Outdoor Socks te dragen.

Waarom zijn compressiesokken ideaal voor wandelaars?

STOX Energy Socks zijn compressiesokken. Het hightech compressie-effect verbetert de bloedcirculatie in je benen. Het resultaat? Minder vermoeide benen, geen blessures & sneller herstel.

Hoe werkt high-tech compressie?

In principe komt het hierop neer: door de zwaartekracht stroomt het bloed en vocht in het lichaam naar de voeten. Het lichaam heeft vervolgens alle hulp nodig die het kan krijgen om het weer naar boven te laten stromen. De hoogste druk (compressie) wordt gegeven bij de enkels en van daaruit wordt de uitgeoefende druk geleidelijk minder tot aan het bovenbeen, waardoor het bloed terug naar boven wordt ‘geduwd’. Op die manier wordt een optimale bloedcirculatie gecreëerd waardoor o.a. blessures en spierpijn voorkomen kunnen worden.

Werkt dit echt?

De werking van compressiesokken is in minimaal 18 verschillende wetenschappelijke studies aangetoond en bewezen. Daarnaast hebben wij ruim 150.000 gebruikers die ons beoordelen met een 4.6 uit 5 op Trustpilot!

Innovatieve materialen

STOX Outdoor Socks zijn gemaakt van Merino wol, waardoor jouw wandeltocht zo comfortabel mogelijk verloopt. Daarnaast is het teen- en hielstuk verdikt.

STOX maten

Heren
Kuitomvang Schoenmaat STOX maat
32 – 38 cm 40 – 44 M1
32 – 38 cm 45 – 49 M2
39 – 44 cm 40 – 47 M2
39 – 44 cm 48 – 49 M3
45 – 50 cm 40 – 42 M2/M3
45 – 50 cm 43 – 48 M3

*De kuitomvang is leidend.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak