Omschrijving

Shokz, voorheen AfterShokz, is nog steeds hetzelfde merk dat je hebt leren kennen en waarvan je bent gaan houden.

Geniet van pijnvrij luisteren met niets in of over je oren. De OpenMove draadloze bone conduction koptelefoon levert audio via je bot, hierdoor blijven je oren open voor de geluiden om je heen. Geniet op elk moment van comfortabel luisteren; tijdens het reizen, sporten, onderweg en thuis.

Blijf je bewust van je omgeving. Dankzij de 7e generatie bone conduction technologie blijven je oren open, maar hoor je toch heldere geluid en bent je je bewust van wat er om je heen gebeurt. Dat maakt het veel veiliger als je buiten sport of onderweg bent. Luister naar muziek zonder je af te sluiten voor je omgeving.

Producteigenschappen

  • Merk: Shokz
  • Productnummer: S661
  • Kleur: Grey
  • Boneconducting Technologie: Generatie 7
  • Batterijduur: 6 uur
  • Oplaadtijd : 2 uur
  • Snellaadfunctie: Nee
  • Waterbestendigheid: IP55
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.1
  • Oplaadkabel: USB-C

COMFORTABEL OPEN-EAR

De OpenMove zit voor het oor en hierdoor kun je zonder pijn of andere problemen urenlang luisteren. De koptelefoon blijft de hele dag lang comfortabel zitten.

 

OPEN-EAR LUISTEREN, BLIJF JE BEWUST EN VEILIG

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, geniet van een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te hoeven sluiten van de wereld om je heen.

 

ERVAAR ELKE KEER UITSTEKENDE AUDIO

PremiumPitchâ„¢ 2.0 bone conduction technologie levert gedetailleerde audiokwaliteit, ongeacht hoe hard (of zacht) je muziek staat.

 

DRAADLOZE VERBINDING, UITSTEKENDE GESPREKSKWALITEIT

Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.0 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme om je stem te scheiden van de achtergrondgeluiden, zodat je heldere en duidelijke gesprekken kunt voeren.

 

2 EQ-STANDEN VOOR AANGEPAST GELUID

Schakel tussen drie standen: standaardmodus, stemmodus en oordopjesmodus.

 

NIEUWE USB-C OPLAADPOORT

USB-C oplaadpoort voor opladen, gemaakt voor eenvoudig gebruik.

 

MULTIPOINT PAIRING

De koptelefoon kan verbonden worden met twee apparaten tegelijk en werkt met de meeste Bluetooth-apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak