Omschrijving

De Shokz OpenRun Pro is de meest geavanceerde koptelefoon van Shokz tot dusver. Ten opzicht van de Shokz OpenRun heeft de PRO een betere bass, een snellaadfuctie en verbeterde batterijduur (10 vs. 8 uur). De nieuwste 9e generatie bone conduction technologie (genaamd Shokz TurboPitchTM technologie) en een verbeterd ontwerp. En dat alles met het kenmerkende open-ear ontwerp en de comfortabele pasvorm die je van onze producten gewend bent. De bone conduction technologie stuurt de audio direct naar het binnenoor, zodat je muziek kunt luisteren zonder je oren dicht te stoppen. Op deze manier kun je nog steeds horen wat er om je heen gebeurt.

Producteigenschappen

  • Merk: Shokz
  • Productnummer: S810
  • Waterdichtheid: IP55
  • Batterijduur: 10 uur
  • Snellaadfunctie: Ja
  • Oplaadtijd : 1 uur
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.1
  • Geluid: Shokz TurboPitchTM technologie
  • Boneconducting technologie: Generatie 9

SLECHTS 26 GRAM, COMFORTABEL OPEN-EAR

Niets in of over je oren en een zacht aanvoelende siliconen laag samen met het ultralichte frame zorgen ervoor dat je de koptelefoon de hele dag door comfortabel kunt dragen.

 

OPEN-EAR LUISTEREN, BLIJF JE BEWUST EN BLIJF VEILIG

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te sluiten van de wereld om je heen.

 

STEVIGE PASVORM, KLAAR VOOR ALLE ACTIVITEITEN

De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.

 

IP55 WATERDICHTE STANDAARD

De koptelefoon is IP55 waterbestendig en is daarmee spatwaterdicht.

 

10 UUR NON-STOP LUISTEREN, DE HELE DAG DOOR.

Tot 10 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun kunt u er de hele dag tegenaan.

 

EENVOUDIGE BEDIENING, MUZIEK BINNEN HANDBEREIK

Met gemakkelijk te vinden knoppen en snelle bediening zoals afspelen, naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek beantwoorden en dit allemaal met slechts één druk op de knop.

 

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak