Omschrijving

De OpenRun, voorheen de Aeropex, is nu voorzien van een nieuwe snellaadfunctie.

Geniet van een comfortabele luisterervaring met niets of over je oren. De OpenRun (Aeropex met snellaadfunctie) draadloze bone conduction koptelefoon geeft je een unieke luisterervaring en kristalhelder geluid en gesprekken voor tijdens het sporten, thuiswerken en woon-werkverkeer, zodat jij verbonden blijft met je omgeving.

Zorgt ervoor dat je veilig kunt sporten. De OpenRun (Aeropex met snellaadfunctie), is uitgerust met de nieuwste 8e generatie bone conduction technologie en stuurt de audio direct naar het binnenoor, zodat je muziek kunt luisteren zonder je oren dicht te stoppen. Op deze manier kun je nog steeds horen wat er om je heen gebeurt.

Wil jij nog langer kunnen genieten van jouw muziek zonder op te laden? Dan is de PRO versie een aanrader!

Producteigenschappen

  • Merk: Shokz
  • Productnummer: S803
  • Waterdichtheid: IP67
  • Batterijduur: 8 uur
  • Snellaadfunctie: Ja
  • Oplaadtijd: 1,5 uur
  • Connectiviteit: Bluetooth 5.1
  • Geluid: PremiumPitch™ 2.0+ technologie
  • Boneconducting Technologie: Generatie 8

SLECHTS 26 GRAM, COMFORTABEL OPEN-EAR

Niets in of over je oren en een zacht aanvoelende siliconen laag samen met het ultralichte frame zorgen ervoor dat je de koptelefoon de hele dag door comfortabel kunt dragen.

 

OPEN-EAR LUISTEREN, BLIJF JE BEWUST EN BLIJF VEILIG

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te sluiten van de wereld om je heen.

 

BAANBREKENDE EN KRISTALHELDERE LUISTERERVARING

De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat bone conduction technologie kan bieden. Dankzij de PremiumPitch™ 2.0+ is een diepere bas mogelijk met minder trillingen.

 

STEVIGE PASVORM, KLAAR VOOR ALLE ACTIVITEITEN

De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.

 

IP67 WATERDICHTE STANDAARD

De koptelefoon is IP67 waterbestendig en is daarmee beschermd tegen spatten, zweet en zelfs tegen regen.

 

8 UUR NON-STOP LUISTEREN, DE HELE DAG DOOR.

Tot 8 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun kunt u er de hele dag tegenaan.

 

DRAADLOZE VERBINDING, UITSTEKENDE GESPREKSKWALITEIT

Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.0 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme om je stem te scheiden van de achtergrondgeluiden, zodat je heldere en duidelijke gesprekken kunt voeren.

 

EENVOUDIGE BEDIENING, MUZIEK BINNEN HANDBEREIK

Met gemakkelijk te vinden knoppen en snelle bediening zoals afspelen, naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek beantwoorden en dit allemaal met slechts één druk op de knop.

 

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak