Omschrijving

De Shokz OpenSwim is de nieuwe versie van de AfterShokz Xtrainerz. De Shokz OpenSwim is volledig waterdicht en beschikt over voldoende MP3-opslag, zodat jij al jouw muziek kunt luisteren tijdens jouw workouts! De OpenSwim is draadloos, waardoor jij nooit aan het stoeien bent met draden en kabels, maar vrij kunt trainen. Het open-ear ontwerp van Shokz zorgt ervoor dat jij nog steeds jouw omgevingsgeluid kunt horen, zonder dat de kwaliteit van de muziek verloren gaat. Deze Shokz OpenSwim is comfortabel onder een badmuts, maar ook buiten het zwembad of open water werkt de OpenSwim perfect.

 

 

 

Producteigenschappen

  • Merk: Shokz
  • Productnummer: S700
  • Waterdichtheid: IP68
  • Batterijduur: 8 uur
  • Geheugen : 4GB MP3-opslag (tot 1200 nummers)
  • Connectiviteit: N.v.t.
  • Boneconducting Technologie: Generatie 7

SLECHTS 26 GRAM, COMFORTABEL OPEN-EAR

Niets in of over je oren en een zacht aanvoelende siliconen laag samen met het ultralichte frame zorgen ervoor dat je de koptelefoon de hele dag door comfortabel kunt dragen.

 

OPEN-EAR LUISTEREN, BLIJF JE BEWUST EN BLIJF VEILIG

Sta open voor de wereld om je heen. Dankzij het open-ear ontwerp kun je tegelijkertijd naar muziek luisteren en het verkeer horen. Of je nu hardloopt op straat of fietst in de bergen, de OpenRun biedt een unieke luisterervaring van hoge kwaliteit zonder je af te sluiten van de wereld om je heen.

 

BAANBREKENDE EN KRISTALHELDERE LUISTERERVARING

De vernieuwde PremiumPitch™ 2.0+ technologie levert het breedste en meest dynamische stereo geluid dat bone conduction technologie kan bieden. Dankzij de PremiumPitch™ 2.0+ is een diepere bas mogelijk met minder trillingen.

 

STEVIGE PASVORM, KLAAR VOOR ALLE ACTIVITEITEN

De OpenRun heeft een ergonomisch ontwerp en een titanium frame dat met je meebeweegt en biedt zo volledige bewegingsvrijheid.

 

IP67 WATERDICHTE STANDAARD

De koptelefoon is IP67 waterbestendig en is daarmee beschermd tegen spatten, zweet en zelfs tegen regen.

 

8 UUR NON-STOP LUISTEREN, DE HELE DAG DOOR.

Tot 8 uur aan muziek en gesprekken. Met de OpenRun kunt u er de hele dag tegenaan.

 

DRAADLOZE VERBINDING, UITSTEKENDE GESPREKSKWALITEIT

Uitgerust met een Qualcomm Bluetooth 5.0 chip, dubbele microfoon en CVC algoritme om je stem te scheiden van de achtergrondgeluiden, zodat je heldere en duidelijke gesprekken kunt voeren.

 

EENVOUDIGE BEDIENING, MUZIEK BINNEN HANDBEREIK

Met gemakkelijk te vinden knoppen en snelle bediening zoals afspelen, naar een volgend nummer, pauzeren en een gesprek beantwoorden en dit allemaal met slechts één druk op de knop.

 

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak