Omschrijving

TIJDELIJKE AANBIEDING !!

Shokz RoadWave combineert de voordelen van sportzonnebrillen en koptelefoons in één krachtig product, waardoor een innovatieve audiobeleving ontstaat tijdens het sporten of trainen. Ontdek een geheel nieuwe visuele ervaring. Met deze unieke combinatie geniet je niet alleen van de voordelen van hoogwaardige sportbrillen, maar ook van de meeslepende audio die je motiveert en stimuleert tijdens je actieve bezigheden. Ervaar het beste van beide werelden met Shokz RoadWave en til jouw sport- en luisterervaring naar een hoger niveau.

Met het oog op ultiem comfort ontworpen. Slechts 42 gram zwaar, en dankzij het open-oor ontwerp kun je genieten van extreem comfortabel dragen gedurende de hele dag. Geen knelling, geen druk. Versterkt met IP54-waterbestendige bescherming en uitgerust met luidsprekers die voorzien zijn van waterdicht akoestisch gaas, biedt Shokz RoadWave weerstand tegen water, zweet en stof.

Geniet van lange ritten zonder onderbrekingen in je muziek of de noodzaak om te stoppen en op te laden. Shokz RoadWave biedt tot 6 uur ononderbroken speeltijd op een volle lading. De snellaadfunctie zorgt voor maximaal 1 uur extra vermogen in slechts 10 minuten, zodat je snel de weg op kunt!

Blijf duidelijk communiceren, of je nu op de weg bent of ergens anders. Shokz RoadWave is voorzien van dubbele microfoons die zijn ingebouwd in het onderste deel van het V-vormige ontwerp om windinterferentie te verminderen, wat ze ideaal maakt voor fietsers. De hydrodynamische structuur minimaliseert de invloed van lucht op de ontvangende microfoon, waardoor windgeluid effectief wordt verminderd tijdens het rijden. Daarnaast elimineert het dual-microfoonsysteem omgevingsgeluid en pikt het jouw stem helderder op terwijl je spreekt.

Producteigenschappen

  • Waterbestendigheid: IP54
  • Gewicht: 42 gram
  • Microfoon: Dual Noise Cancelling
  • Bluetooth: V5.2
  • Batterijduur: 6 uur aaneengesloten
  • Quickcharge: 10 min voor 1 uur gebruik, 1 uur volledig opgeladen

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak