Omschrijving

Loop naar een hoger niveau met de Forerunner 255 serie. Met deze hardloopsmartwatches kun je slimmer trainen en herstellen met trainingsstatus, hardloopvermogen, Multi Band GPS en dagelijkse aanbevolen workouts die zich aanpassen aan je prestaties en doelen. Daarnaast kun je met de andere nieuwe functies, zoals de racewidget, je racestrategie plannen. In het ochtendrapport met HRV-status worden je algehele gezondheid en de volgende dag weergegeven. En met Garmin Pay contactloze betalingen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om die koffie na je workout te kopen – ongeacht hoe je traint – met meer dan 30 activiteitenprofielen, waaronder triatlons, fietsen, zwemmen en meer. Met de Forerunner 255 krijg je een continu overzicht van je gezondheid, van training en herstel tot slaapkwaliteit en algeheel welzijn, en met een batterijlevensduur van maximaal 14 dagen in de smartwatch-modus en tot 30 uur in de GPS-modus.

Producteigenschappen

 • Merk: Garmin
 • Productnummer: 010-02641-33
 • Kleur: Whitestone
 • Afmeting: 41 x 41 x 12,4 mm
 • Gewicht: 39 gram
 • Waterbestendigheid: 5 ATM
 • Display: 27,9 mm, 260 x 260 pixels, Transflective Memory-in-pixel
 • Lens materiaal: Corning Gorilla Glass 3
 • Geheugen: 2000 uur data/500 songs
 • Batterijlevensduur: Smartwatch modus: Tot 14 dagen, GPS modus tot 30 hours, Multi Band modus tot 16 uur
 • Polsband: 18mm Quick Release, geschikt voor een polsomtrek 110-195mm

OCHTENDRAPPORT

Het nieuwe ochtendrapport begroet u ’s ochtends op uw pols met het weer van de dag en vat informatie samen over de nachtrust, hersteltijd, trainingsstatus, HRV-status en dagelijkse workoutsuggestie.

BATTERIJDUUR

Tot 14 dagen in smartwatch-modus en tot 30 uur in GPS-modus. (versus 7 dagen/24 uur op de fr 245)

HRV-STATUS

HRV-status houdt uw hartslagvariatie bij terwijl u slaapt, waardoor u meer inzicht krijgt in uw algehele welzijn, herstel en training uitvoering.

SPORT APPS

Naast de 30+ ingebouwde activiteitenprofielen beschikt de forerunner 255 tevens over het triatlon activiteitenprofiel.

RACE WIDGET

Race-widget biedt trainingstips en dagelijks voorgestelde workouts en racevoorspellingen voor je volgende race, op basis van de details van de race-route, prestatiedata, fitnessgegevens, weer-data en meer.

VOORGESTELDE TRAININGEN/WORKOUTS

Bekijk uw hele week met dagelijkse voorgestelde trainingen, die zich na elke run aanpassen aan uw prestaties en herstel.

ONTWERP

Verkrijgbaar in zowel 41 mm als 46 mm behuizing en met een opvallend slank profiel, heeft de Forerunner 255 de perfecte pasvorm voor elke pols en je kunt het zowel dag als nacht dragen (en je welzijn in de gaten houden).

HARDLOOPVERMOGEN

Krijg een continue vermogens-meting op uw pols van hoeveel kracht u op de weg uitoefent terwijl u hardloopt. Voor het berekenen van hardloopvermogen is een een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™-monitor noodzakelijk.

GARMIN PAY

Laat uw contant geld en kaarten thuis; met Garmin Pay™ contactloze betalingen kan je je aankopen onderweg betalen.

MULTI-BAND SATELLIET-TECHNOLOGIE

Multi-band-satelliettracking op GPS-, GLONASS- en Galileo-netwerken geeft u superieure nauwkeurigheid voor hoe ver en hoe snel je hebt gerend zelfs in uitdagende omgevingen.

TRAININGSSTATUS

Evalueert uw huidige trainingsstatus om aan te geven of u te weinig of te veel traint; biedt extra prestaties en bewakingsfuncties.

ACUTE BELASTING

Vergelijk de intensiteit van uw recente trainingen met het optimale bereik voor uw fitness- en trainingsgeschiedenis.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak