Omschrijving

Loop voorop met Forerunner 955 Solar, de premium GPS-hardloop- en triatlonsmartwatch met Power Glass opladen via zonne-energie om de levensduur van de batterij te verlengen. Als je voor het podium — of tot het uiterste — gaat, staat Forerunner 955 Solar aan je zijde met een batterijlevensduur tot 20 dagen met opladen op zonne-energie in de smartwatch-modus.

Dankzij de Training Readiness functie weet je wanneer je klaar bent voor een productieve trainingssessie. Dagelijkse aanbevolen workouts worden aangepast aan je prestaties en herstel, naast de racewidget die trainingstips, koersdetails en voorspellingen van de finishtijd biedt. In het ochtendrapport kun je een overzicht krijgen van je slaap, herstel, training en meer. Daarnaast geeft de HRV Status (hartslagvariabiliteit) je een beeld van je algemene gezondheid. Tijdens het hardlopen kun je dankzij de nieuwe multi-band GPS en ingebouwde kleurenkaarten vol vertrouwen navigeren. En met knopbediening en een touchscreen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je trainingsstatus te bekijken en te weten of je productief traint, piekt of jezelf overbelast.

Producteigenschappen

 • Merk: Garmin
 • Productnummer: 010-02638-21
 • Kleur: Whitestone
 • Afmeting: 46,5 x 46,5 x 14,4 mm
 • Gewicht: 53 gram
 • Waterbestendigheid: 5 ATM
 • Display: 33 mm, 260 x 260 pixels, Sunlight-visible, Transflective Memory-in-pixel
 • Lens materiaal: Corning Gorilla Glass DX
 • Geheugen: 32GB/200 uur aan activiteiten
 • Batterijlevensduur: Smartwatch modus: Tot 15 dagen/20 dagen met solar* Multi-Band GPS m odus met muziek: Tot 8,5uurs Multi-Band GPS modus zonder muziek tot 20 uur/22 uur met solar** GPS-only modus zonder: Tot 42 uur/49 uur met solar** Ultratrac modus: Tot 80 uur/110 uur met solar**
 • Polsband: 22mm Quick Release, geschikt voor een polsomtrek 130-220mm

OPLADEN MET ZONNE_ENERGIE

Blijf in de wedstrijd met zonne-energie, en krijg tot 20 dagen batterij duur in de smartwatch modus.

TOUCHSCREEN

Traditionele knop bediening is uitgebreid met een handige touchscreen-bediening. Hiermee kun je eenvoudig en snel door het horloge, de widgets en datascreens scrollen en werkt ook heel mooi tijdens navigatie en het in-uitzoomen op de kaart. De touchscreen kan handmatig of automatisch worden gelockt tijdens activiteiten.

TRAINING GEREEDHEID

De training readiness functie geeft jou inzichten hoeveel je lichaam voordeel van de training zal hebben, zodat je exact weet hoe hard je kan gaan.

OCHTENDRAPPORT

Het nieuwe ochtendrapport begroet u ’s ochtends op uw pols met het weer van de dag en vat informatie samen over de nachtrust, hersteltijd, trainingsstatus, HRV-status en dagelijkse workoutsuggestie.

HRV-STATUS

HRV-status houdt uw hartslagvariatie bij terwijl u slaapt, waardoor u meer inzicht krijgt in uw algehele welzijn, herstel en training uitvoering.

RACE WIDGET

Race-widget biedt trainingstips en dagelijks voorgestelde workouts en racevoorspellingen voor je volgende race, op basis van de details van de race-route, prestatiedata, fitnessgegevens, weer-data en meer.

HARDLOOPVERMOGEN

Krijg een continue vermogens-meting op uw pols van hoeveel kracht u op de weg uitoefent terwijl u hardloopt. Voor het berekenen van hardloopvermogen is een een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™-monitor noodzakelijk.

REAL-TIME STAMINA

Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren – en om overbelasting aan het begin van uw hardloop- of fietstocht te voorkomen

 MULTI-BAND SATELLIET-TECHNOLOGIE

Multi-band-satelliettracking op GPS-, GLONASS- en Galileo-netwerken geeft u superieure nauwkeurigheid voor hoe ver en hoe snel je hebt gerend zelfs in uitdagende omgevingen.

VERBETERD

DAGELIJKS TRAININGEN

Bekijk uw hele week met dagelijkse voorgestelde trainingen, die zich na elke run aanpassen aan uw prestaties en herstel.

TRAININGSTATUS

Verbeterde functie voor trainingsstatus geeft aan of u te weinig of te veel traint; biedt extra prestaties bewakingsfuncties.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak