Omschrijving

WAT ALS ELKE HARDLOOPSESSIE EEN PODIUMWAARDIGE PRESTATIE WAS? EN JE DANKZIJ TRAINING READINESS ZOU WETEN WANNEER JE KLAAR BENT OM PRIJZEN BINNEN TE SLEPEN? OP DE FORERUNNER 965 SMARTWATCH WORDEN STATISTIEKEN EN INZICHTEN WEERGEGEVEN OP EEN KLEURRIJK AMOLED-SCHERM. EN BINNENKORT STA JIJ OOK IN DE SPOTLIGHTS.

De Forerunner 965 is de premium GPS hardloop- en triatlon smartwatch ontwikkeld voor elite hardlopers en triatleten die zo optimaal mogelijk willen presteren.

De Forerunner 965 bevat de allerbeste hardloop-, triatlon- en slimme functies, een nieuw AMOLED display met nog steeds een lange batterijduur en een nieuwe titanium bezel die zorgt voor een hoogwaardige look met een minimum aan gewicht.

De Introductie van een nieuwe Top-of-the-line hardloop- en triatlon smartwatch voor competitieve en elite hardlopers.

Het toevoegen van een Amoled display en titanium bezel aan een forerunner om zo meer hardlopers aan te spreken.

Het aanspreken van de allerbeste atleten met alle top trainingsfuncties, geavanceerde navigatie functies en triatlon ondersteuning.

Het handhaven van een lange batterijduur om gebruikers de mogelijkheid te bieden om te doen wat ze het liefste doen, maar dan nog langer.

De Garmin Forerunner 965 is dé ultieme metgezel voor je sportieve avonturen. Met geavanceerde functies zoals GPS-tracking, hartslagmeting, en prestatie-analyse, biedt dit sporthorloge inzicht in al je activiteiten. Het slanke design en het heldere kleurendisplay maken het gemakkelijk om je voortgang te volgen, terwijl de lange batterijduur ervoor zorgt dat je nooit halverwege een training zonder power komt te zitten. Dankzij de uitgebreide connectiviteitsopties kun je je gegevens moeiteloos synchroniseren met je smartphone en andere apparaten. Kortom, de Garmin Forerunner 965 is de ultieme partner om jouw sportieve doelen te bereiken.

Producteigenschappen

 • Merk: Garmin
 • Productnummer: 010-02809-10
 • Kleur: Black
 • Afmeting: 46.5 mm horlogekast
 • Gewicht: 54-56 gram
 • Waterbestendigheid: 5 ATM
 • Display: Amoled display
 • Lens materiaal: Corning Gorilla Glass DX lens
 • Geheugen:
 • Batterijlevensduur: Smartwatch 23 dagen / GPS-only 31u
 • Polsband: 22mm Quick Release, geschikt voor een polsomtrek 130-205mm

Helder, prachtig Amoled display afleesbaar onder alle omstandigheden

Titanium bezel die de forerunner 965 een hoogwaardige uitstraling geeft

Acute-Chronic workload ratio – volg je korte termijn tot middellange termijn load ratio om inzicht te geven in je training load voortgang. Gebruik de informatie om je vooruitgang binnen de grenzen die je gezondheid garanderen te houden en voorkom terugvallen

Hardloopdynamica op de pols zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd en meer (Geen balans)

Nieuw 1.4” AMOLED Display

Touchscreen en 5-knoppen bediening

Corning Gorilla glass DX lens

Nieuw Titanium Bezel

46.5 mm horlogekast

Slank en lichtgewicht Design (54-56 Gram)

Two-color 22 mm polsbanden
(QuickFit)

5 ATM water rating

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak