Omschrijving

De Polar Vantage V Titan is een premium multisporthorloge voor iedereen die traint als een professional. Deze trainingspartner van topniveau heeft een batterij die zeer lang meegaat en uitgebreide trainingsfuncties. De tweekleurige polsband met textuur van de Polar Vantage V Titan geeft een boost aan je look, zowel op je werk als tijdens je trainingssessies.

 

Premium materialen
De kast van Polar Vantage V Titan is gemaakt van titanium. Dit maakt de kast sterker en robuuster, maar ook vooral lichter. De Vantage V weegt 66 gram, waar de Vantage V Titan 59 gram weegt.

Producteigenschappen

 • Productnummer: 90075339
 • Lenzen: Gelaagde Gorilla Glass glazen lens met een anti-vingerafdrukcoating.
 • Horlogeband: Duurzaam en comfortabel silicone.
 • Grootte behuizing: ‎46 x 46 x 13 mm
 • Scherm: Always-on kleuren touchscreen. Afmeting 1,2”, resolutie 240 x 240.
 • Gewicht: 59 gram
 • Levensduur batterij: ‎320mAh-Lipo batterij. Autonomie batterij tot 40 uur in trainingsmodus (GPS en hartslagmeting aan de pols), of tot 7 dagen in horlogemodus met continue hartslagmeting.
 • Hartslag: Meting op pols of via borstband
 • Muziek: Nee
 • Sensoren: Oa. GPS, Glonass, Galileo, barometer, kompas
 • Smartfuncties: Oa. smartphonenotificaties, routebegeleiding, slaapscore, weer
 • Contactloos betalen: Nee

GEAVANCEERDE SPORTTECHNOLOGIE

Dankzij de nieuwste wearable tech-innovaties biedt de Polar Vantage V je alle accurate gegevens die nodig zijn om je prestaties te maximaliseren.

OPLOSSINGEN VOOR HARTSLAGMETING OP TOPNIVEAU
De Polar Vantage V gebruikt verschillende oplossingen voor hartslagmeting om je de optimale methode voor hartslagmeting voor jouw sport te bieden.

MEET JE HARDLOOPVERMOGEN
De Polar Vantage V meet je hardloopvermogen via de pols, dus je hebt geen footpods of sensoren nodig.

WINNEND ONTWERP GECOMBINEERD MET DUURZAAMHEID VAN MILITAIR NIVEAU
De Polar Vantage V heeft design awards gewonnen en heeft met succes verschillende militaire standaardtests afgerond, zoals tests bij extreme temperatuur, valtests en vochtigheidstests.

OPTIMALISEER JE TRAINING

Wil je als een professional trainen, dan moet je ook als een professional herstellen. De Polar Vantage V helpt je de juiste balans te vinden tussen training en rust, en om blessurevrij te blijven met een unieke allesomvattende oplossing voor het bijhouden van trainingsbelasting en herstel.

WEET HOE JE TRAINT
De nieuwe Training Load Pro™ geeft een uitgebreid overzicht van de verschillende manieren waarop je trainingssessies je lichaam belasten.

VOORKOM OVERBELASTING EN BLESSURES
Kijk of je lichaam klaar is voor training en ontvang feedback over je herstel met Recovery Pro™.

MEER DAN EEN SPORTHORLOGE

Wanneer je traint met de Polar Vantage V, heb je toegang tot het volledige Polar-ecosysteem, waar alles aan elkaar gekoppeld is. In Polar Flow vind je al je trainingsgegevens overzichtelijk bij elkaar op één plaats.

Je kunt ook automatisch je trainingsgegevens synchroniseren met andere services zoals Strava of TrainingPeaks.

HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM
Met uitgebreide tools voor trainingsplanning en -analyse, een automatisch trainingsdagboek, voortgangsrapporten en nog veel meer, helpt Polar Flow je om al je trainingsdoelen te halen.

OOK GEGEVENS VOOR JE COACH
Deel al je trainingsgegevens met je coach, ontvang meteen feedback en plan samen je trainingsseizoen met de gratis Polar Flow for Coach-service.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak