Nature Walk Groningen

De Nature Walk Groningen gaat zondag 25 oktober niet door vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19.

Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom COVID-19 en het verbod op evenementen wordt de Nature Walk Groningen verplaatst naar 2021. Alle startbewijzen blijven geldig voor deze volgende editie.

Wandelen door de natuur is ultiem genieten. Knisperende blaadjes onder je voeten, de ruisende wind door de bomen… dit is wandelen in zijn puurste vorm. Nature Walk Groningen biedt twee wandelingen van respectievelijk 11 en 20 kilometer. De start en finish zijn bij recreatiegebied de Hoornse plas. Deelnemers wandelen op verharde en onverharde paden door prachtige natuur en mooie uitzichten. Je kunt zelfs een uitkijktoren van maar liefst 26 meter hoog beklimmen: een uniek kijkje op de bijzondere natuur van de Onlanden. Een heerlijke wandeling waarvoor je graag je wandelschoenen uit de kast trekt.

Genieten van wandelen

De juiste wandelschoenen zijn van cruciaal belang om een fijne wandeling te ervaren. Hoe vervelend is het dat je tijdens je wandeling alleen maar denkt aan die ene teen die afgekneld wordt? Een goede wandelschoen doet precies datgene wat jij ervan verlangt: het geeft je uren wandelplezier.

De juiste wandelschoen

Er komt best wat kijken bij het vinden van een juiste wandelschoen. Ieder voet is immers anders. Hoe weet je nu wat een goede wandelschoen voor jou is? Het is niet alleen belangrijk dat een wandelschoen lekker zit, maar ook dat het de juiste ondersteuning biedt tijdens jouw wandeling. Laat je adviseren door de experts van WNDL. Onze medewerkers weten precies wat belangrijk is bij het aanmeten van een wandelschoen. Zij zorgen ervoor dat je met een grote lach door de natuur wandelt, precies zoals het bedoeld is!

Kom naar WNDL

In onze winkel ervaar je zelf wat een goede wandelschoen voor jou kan doen. We hebben een breed assortiment met merken als Lowa, Meindl en Hanwag. Zo geniet je nog meer van jouw wandeling door de natuur. Wil je meer informatie over wandelen en tips van onze experts in de winkel? Schrijf je dan in voor de WNDL nieuwsbrief.

© 2022 Sportshealth BV