Omschrijving

Verleg je grenzen en breng jouw performance naar een volgend level. De Horizon is het topmodel van Mizuno voor overpronerende lopers: tussen Mizuno Paradox en Mizuno Inspire in. Maximale cushioning (demping) zonder onnodig energieverlies!
UPDATE 4: XPOP tussenzool: voor het ultieme gevoel alsof je zweeft tijdens je run!

De tussenzool is volledig vernieuwd en is gemaakt van een PU foam, genaamd XPOP, wat meer demping en verbeterde duurzaamheid biedt dan de voorganger van de Wave Horizon. De XPOP tussenzool zorgt voor verhoogde energieteruggave.

Kenmerkend voor iedere Mizuno hardloopschoen is de WAVE plate, een gegolfde kunststof plaat in de middenzool van de schoen. Deze plaat vervormt continu tijdens het hardlopen. Bij belasting worden de pieken uit elkaar geduwd en wanneer de belasting afneemt veren deze terug. Door de ‘’samenwerking van het foam/schuim en de WAVE plate in de tussenzool” neemt de stabiliteit aanzienlijk toe en verliest de schoen minder snel z’n vorm. De vorm van de WAVE plaat verschilt per type Mizuno schoen. 

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Mizuno

Maat

EU 42,5 / US 11

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak