De eerste stap naar buiten

WNDL Klantenservice

De klantenservice van WNDL helpt je graag verder bij met je bestelling of bij eventuele vragen. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden, en buiten de openingstijden zijn we bereikbaar via info@wndl.nl.

Bekijk openingstijden

Advies

Wij staan voor goed advies. Of het nu gaat om materiaal, trainingsopbouw of onderhoudstips. Bij ons kan terecht voor een goed advies.

Wij vinden het belangrijk dat je niet zo maar kiest voor een wandelschoen. Een goede wandelschoen is een investering in – en voor – je voeten en lichaam. Daarom is het belangrijk dat een schoen echt past bij jou, jouw voeten én jouw loopstijl. Tijdens de WNDL wandelanalyse zorgen onze vakkundige medewerkers ervoor dat je altijd het juiste advies krijgt. Als je bij ons voor een wandelanalyse kiest, kies je voor deskundig advies gebaseerd op vele jaren ervaring.

Retouren & Ruilen

Wanneer je een artikel wilt retourneren of ruilen, neem dan altijd even contact met ons op, dan kunnen we samen komen tot een juiste oplossing.

 

Bestellen & Bezorgen

Hier het informatie stukje over Bestellen & Bezorgen

Klachten

Helaas komt het soms voor, dat je niet helemaal tevreden bent over een product of ervaring. Dit horen we dan graag van je, zodat we dit voor je kunnen oplossen en wij kunnen hier ook weer van leren.

Bij onduidelijkheden en klachten, neem contact op met onze helpdesk.

© 2021 Sportshealth BV