Omschrijving

De ADV Essence Hydro Jacket is een uiterst functionele jas die is ontworpen voor intensieve training, hardlopen en vergelijkbare activiteiten onder natte en winderige omstandigheden.

Deze technologisch geavanceerde trainingsjas is voorzien van een 3-laags waterdichte en ademende stof gemaakt van gerecycled polyester. Bovendien heeft de jas getapete naden op cruciale gebieden voor optimale weersbescherming. De trainingsjas beschikt ook over reflecterende details en een verstelbare capuchon met klep.

Met een 3-laags VentairĀ® wind- en waterdicht gelamineerde stof, WP 10.000/MVP 10.000, biedt deze jas uitstekende bescherming. De getapete naden op kritieke gebieden versterken de waterbestendigheid. Verder zorgen de verstelbare capuchon met klep en de reflecterende details ervoor dat je goed beschermd en zichtbaar blijft. De twee met rits afsluitbare zijzakken bieden handige opbergruimte. Met een reguliere pasvorm combineert de ADV Essence Hydro Jacket functionaliteit met comfort, waardoor het een essentieel kledingstuk is voor veeleisende activiteiten in veranderlijke omstandigheden.

Producteigenschappen

  • Merk: Craft
  • Productnummer: 1912453
  • Kleur: Juniper

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak