Omschrijving

X-LONG = 4 cm extra beenlengte

De FUSION C3 Long Tights is de originele FUSION tights. Ze vormen de hoeksteen van de langetermijnontwikkeling van FUSION-tights, die als een leider op de Noord-Europese markt moeten worden beschouwd.

Producteigenschappen

  • Merk: Fusion
  • Productnummer: 0035
  • Kleur: Black
  • Geslacht: Unisex

Met de originele FUSION-zijzakken kun je energieproducten en telefoon meenemen op je hardlooptocht. Het extra brede heup-elastiek met verstelbaar trekkoord zorgt voor meer comfort en optimaliseert de pasvorm. 3M reflectoren op de onderbenen zorgen voor 360 graden zichtbaarheid in de donkere uren.

Met FUSION C3 LONG TIGHTS hebben we een duurzame en veilige trainingspartner ontwikkeld voor alle dagen dat je geen korte tights draagt. Ze houden je warm en comfortabel en kunnen op alle hardloopafstanden worden gebruikt.

Gebruikers zeggen: No-nonsense hardloop tights die vrijwel het hele jaar door gedragen kan worden.

De FUSION C3 Short Tights is een echt UNISEX product.

Pasvorm: Nauwsluitend

X-LONG = 4 cm extra beenlengte

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak