Omschrijving

De gevoerde variant van de C3 Training Tight. Heb jij wel eens dat je in een lange tight hoog water hebt? Bekijk dan eens de X-Long variant.

Ideaal voor trainingen op koude dagen in de winter periode. De stof heeft een zachte en thermoregulerende binnenzijde die de natuurlijke lichaamswarmte vasthoudt. De voorkant van de stof is super fijn gebreid om kou en wind af te weren. Het C3-materiaal zorgt ervoor dat zweet snel en goed wordt getransporteerd, zodat je niet nat of koud wordt, zowel tijdens als na inspanning.

De FUSION-zakken zitten ook op dit model, zodat jij super makkelijk jouw telefoon, gelletjes of jouw huissleutels mee kunt nemen, zonder dat het in de weg zit. Discrete maar veilige 3M reflectoren op de onderbenen zorgt voor 360 graden zichtbaarheid tijdens de donkere uren.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd product. Dit betekent dat alle componenten, zoals de stoffen, draad, transfers, ritsen, elastiek, labels etc. zijn getest en goedgekeurd in overeenstemming met de standaard en daarom geen schadelijke stoffen bevatten.

Producteigenschappen

  • Merk: Fusion
  • Productnummer: 0025
  • Kleur: Black
  • Geslacht: Unisex

Met de originele FUSION-zijzakken kun je energieproducten en telefoon meenemen op je hardlooptocht. Het extra brede heup-elastiek met verstelbaar trekkoord zorgt voor meer comfort en optimaliseert de pasvorm. 3M reflectoren op de onderbenen zorgen voor 360 graden zichtbaarheid in de donkere uren.

Met FUSION C3 LONG TIGHTS hebben we een duurzame en veilige trainingspartner ontwikkeld voor alle dagen dat je geen korte tights draagt. Ze houden je warm en comfortabel en kunnen op alle hardloopafstanden worden gebruikt.

Gebruikers zeggen: No-nonsense hardloop tights die vrijwel het hele jaar door gedragen kan worden.

De FUSION C3 Short Tights is een echt UNISEX product.

Pasvorm: Nauwsluitend

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak