Omschrijving

Het Shelter Jacket brengt je na een training thuis zonder dat je afkoelt. Lichtgewicht en rekbaar 3-seizoenen jack, wat de verstandige keuze is, voor en na de training, in de lente, zomer en herfst. Aan de voor- en achterkant is een speciaal ontwikkeld 3-laags membraan weefsel gebruikt. Deze is exclusief voor het jack geproduceerd, met waterafstotend oppervlak, elastisch membraan en FUSION-Nova rug voor goed vochttransport.

Het jack heeft ventilerende materiaal onder de armen en in de zijpanelen en dus kan men zeggen dat het Shelter Jacket qua ultra technische materiaal NEXT LEVEL van de Softshell-jacks is.

Aanbevolen voor: hardlopen, trekking en actief dagelijks leven.

Pasvorm: normaal

Producteigenschappen

  • Merk: Fusion
  • Productnummer: 1023
  • Kleur: Black
  • Geslacht: Heren

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak