Aftershokz

Als je koekjes eet, dan wordt het krakende geluid dat je hoort veroorzaakt door vibraties in de botten van je gezicht, die doorgegeven worden aan je binnenoor. Het geluid gaat niet via je trommelvlies. De geleiders van onze koptelefoons benutten dit natuurlijke fenomeen door trillingen via je jukbeenderen direct naar je binnenoor te sturen, waardoor je geluid hoort zonder dat je je oren hoeft te bedekken of af te sluiten.

We wilden een product maken dat mensen samenbrengt, maar beseften ook dat onze hoofdtelefoons veiligheidsvoordelen hadden vergeleken met traditionele, afgesloten koptelefoons. Onoplettendheid of onvermogen om je omgeving te horen is een groot veiligheidsrisico in het verkeer, en niet alleen voor voetgangers. Professionele atleten – hardlopers en wielrenners bijvoorbeeld – gebruiken vaak muziek om hen te helpen te focussen en hun prestaties te verbeteren, maar ze moeten zich tegelijkertijd bewust zijn van hun omgeving voor hun veiligheid.

Onze koptelefoons betrekken je niet alleen bij de buitenwereld, ze houden je ook veilig!

Botgeleiding

De vibraties gaan via je jukbeenderen direct naar het binnenoor (slakkenhuis), hierdoor omzeilen ze het trommelvlies.

Luchtgeleiding

Geluidsgolven reizen via de lucht door het gehoorkanaal en het trommelvlies om het geluid af te leveren in het slakkenhuis.

Ontdek Aftershokz

Ontdek de producten van Aftershokz

Aftershokz

AFTERSHOKZ OpenMove – Alpine White

89,99
Aftershokz

AFTERSHOKZ Air – Slate Grey

119,99
Aftershokz

AFTERSHOKZ Air – Midnight Blue

119,99
Aftershokz

AFTERSHOKZ OpenComm – black

169,99
Alle artikelen van Aftershokz

Gratis wandelanalyse
voor Aftershokz

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
:
© 2021 Sportshealth BV