Shokz

Als je koekjes eet, dan wordt het krakende geluid dat je hoort veroorzaakt door vibraties in de botten van je gezicht, die doorgegeven worden aan je binnenoor. Het geluid gaat niet via je trommelvlies. De geleiders van onze koptelefoons benutten dit natuurlijke fenomeen door trillingen via je jukbeenderen direct naar je binnenoor te sturen, waardoor je geluid hoort zonder dat je je oren hoeft te bedekken of af te sluiten.

We wilden een product maken dat mensen samenbrengt, maar beseften ook dat onze hoofdtelefoons veiligheidsvoordelen hadden vergeleken met traditionele, afgesloten koptelefoons. Onoplettendheid of onvermogen om je omgeving te horen is een groot veiligheidsrisico in het verkeer, en niet alleen voor voetgangers. Professionele atleten – hardlopers en wielrenners bijvoorbeeld – gebruiken vaak muziek om hen te helpen te focussen en hun prestaties te verbeteren, maar ze moeten zich tegelijkertijd bewust zijn van hun omgeving voor hun veiligheid.

Onze koptelefoons betrekken je niet alleen bij de buitenwereld, ze houden je ook veilig!

Botgeleiding

De vibraties gaan via je jukbeenderen direct naar het binnenoor (slakkenhuis), hierdoor omzeilen ze het trommelvlies.

Luchtgeleiding

Geluidsgolven reizen via de lucht door het gehoorkanaal en het trommelvlies om het geluid af te leveren in het slakkenhuis.

Ontdek Shokz

Ontdek de producten van Shokz

Shokz

SHOKZ Roadwave Audio zonnebril

229,99
Shokz

SHOKZ OpenMove

89,99
Shokz

SHOKZ OpenRun

139,99
Shokz

SHOKZ OpenRun PRO

189,99
Shokz

SHOKZ OpenRun Pro Mini

189,99
Shokz

SHOKZ OpenSwim

159,99
Alle artikelen van Shokz

Gratis wandelanalyse
voor Shokz

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV