Falke

FALKE , opgericht in 1895, kijkt dezer dagen terug op een afwisselingsrijke en bewogen bedrijfsgeschiedenis van 125 jaar. Het bedrijf is begonnen als bescheiden ambachtelijke onderneming. Sinds 1990 wordt FALKE door de vierde generatie geleid als familiebedrijf; het heeft zich ontwikkeld tot een internationaal actief premium-onderneming.

Onze competentie op het gebied van hoogwaardige beenmode en mode wordt wereldwijd erkend. Dit is het resultaat van een lang proces dat vanaf een ambachtelijke traditie via uitzonderlijke vaardigheden van een productie tot industriële fabricage leidde. De gedachte was en is nog steeds: wat uniek is, in serieproductie aan te bieden.

Deze gedachte is op een solide fundament van normen en waarden gebaseerd: kwaliteit zonder compromissen, ambachtelijk kunnen van het hoogste niveau en voortdurende innovatie, in combinatie met fijnmazige specialisatie, creatief ontwerp en niet in de laatste plaats met continuïteit en absolute betrouwbaarheid.

We ondersteunen mensen van elke leeftijd en in elke levensfase constant met nieuwe ideeën en eigentijdse producten op het gebied van werk, sport en vrije tijd, wonen, reizen en niet te vergeten lichaamsbeweging.

Ontdek Falke

Ontdek de producten van Falke

Falke

FALKE TK1 Dames Trekking Sokken – marine

24,99
Falke

FALKE RU Trail Dames Running Sokken – Black Mix

19,99
Falke

FALKE RU Trail Dames Running Sokken – Babouche

19,99
Falke

FALKE TK1 Heren Trekking Sokken – marine

24,99
Falke

FALKE TK2 Cool Dames Trekking Sokken – asphalt melange

24,99
Falke

FALKE TK2 Cool Dames Trekking Sokken – black mix

24,99
Alle artikelen van Falke

Gratis wandelanalyse
voor Falke

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV