Fjall Raven

Mensen inspireren en in staat stellen om tijd in de natuur door te brengen. Dat is altijd al onze belangrijkste missie geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Met onze producten willen we dat jij je zeker voelt en thuisvoelt in de natuur, nu en in de toekomst. We willen dat ze je vergezellen tijdens je meest onvergetelijke reizen en avonturen. Daarom ontwikkelen en creëren we op een doelbewuste manier, zodat je levenslang plezier zult hebben van onze ontwerpen. We hollen niet achter korte termijn doelen of trends aan en leveren nooit in op kwaliteit. Onze eigen toekomst en die van de natuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ontdek Fjall Raven

We bieden de beste outdoor uitrusting, in harmonie met het milieu, en dat houdt in dat we altijd op zoek zijn naar innoverende en duurzame oplossingen. Hieronder vallen het gebruik van gerecyclede en biologische materialen, PFC-vrije impregnatie (zonder fluorcarbon) en het ontwikkelen van producten die een generatie lang met plezier gedragen kunnen worden.

Forever Nature

De natuur zit voor altijd in ons hart, hier bij Fjällräven. En de natuur zal altijd ons vertrekpunt en onze bestemming zijn. We overwinnen geen bergen, temmen geen rivieren en we verslaan het weer ook niet. We doen het rustig aan. We betreden de natuur voorzichtig, genieten van het bezoek en verlangen er altijd weer naar om terug te keren.

Fjällräven

Ontdek de producten van Fjall Raven

Fjall Raven

FJÄLLRÄVEN Poncho – Dark Olive

124,99
Fjall Raven

FJÄLLRÄVEN Poncho – Graphite

124,99
Alle artikelen van Fjall Raven

Gratis wandelanalyse
voor Fjall Raven

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV