Garmin

Gebouwd voor de toekomst

Vier eenvoudige woorden die onze producten, ons bedrijf en onze cultuur beschrijven. Als toonaangevende wereldwijde fabrikant op het gebied van navigatie en GPS maken wij innovatieve producten die gebruikt kunnen worden in auto’s, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en tijdens het sporten. Producten die aansluiten bij de passie en belangrijke activiteiten in het leven van onze klanten.

Door ons bedrijfsmodel met “verticale integratie” houden we alle ontwikkeling-, productie-, marketing- en voorraadprocessen in eigen hand, waardoor we een betere controle hebben over planning, kwaliteit en service. Onze gebruiksvriendelijke producten zijn niet alleen populair vanwege hun aantrekkelijke ontwerp, superieure kwaliteit en uitstekende waarde. Ze beschikken tevens over innovatieve functies, die het leven van onze klanten veraangenamen.

Garmin telt meer dan 14.500 medewerkers in 65 vestigingen over de hele wereld.

Ontdek Garmin

Ontdek de producten van Garmin

Garmin

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition Carbon Gray

949,99
Garmin

Garmin Fenix 7S Pro Sapphire Solar Edition Soft Gold

949,99
Garmin

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar Edition Carbon Gray

949,99
Garmin

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition Carbon Gray

1.049,99
Garmin

Garmin Epix Pro Gen 2 Sapphire Edition 47mm

1.049,99
Garmin

Garmin Epix Pro Gen 2 Sapphire Edition 51mm

1.149,99
Alle artikelen van Garmin

Gratis wandelanalyse
voor Garmin

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV