Hoka

HOKA ONE ONE werd in 2009 opgericht door twee Franse traillopers die de ultieme hardloopervaring wilden creëren. En dat hebben ze met succes gedaan. In recordtijd is HOKA uitgegroeid tot een erkend hardloopmerk dat bekend en geliefd is over de hele wereld. 

Alle HOKA ONE ONE hardloopschoenen kenmerken zich door maximale demping, een minimaal gewicht en een lage heeldrop van 4 of 5 mm. Alle schoenen hebben een licht gebogen zool-opbouw, het zogenaamde Meta-Rocker ontwerp dat zeer ”smooth” en effectief afrolt van landing tot afzet, wat de natuurlijke afwikkeling van de voet ondersteunt. 

Op het eerste gezicht ziet een aantal schoenen er groot en onhandig uit. Maar alle HOKA hardloopschoenen zijn ontworpen met een Active Foot Frame, wat betekent dat de voet in de tussenzool staat in plaats van boven op de tussenzool. De zool loopt dus aan de buitenkanten van de schoen omhoog tot voorbij het punt waar de voet op de zool rust. Daarom ziet de zool er extra groot uit. Dit Active Foot Frame-design houdt in dat je in een soort ”schaal” stapt, die de voet aan alle kanten omsluit en steunt.

Ik kan je bovendien verzekeren dat de schoenen AANZIENLIJK lichter zijn dan ze eruit zien! En zodra je ze aantrekt, wil je ze niet meer uitdoen. Ze zijn waanzinnig comfortabel, en HOKA ONE ONE is waarschijnlijk het merk op de markt met de beste ”comfort-gewicht”-ratio.

Ontdek Hoka

Ontdek de producten van Hoka

Aanbieding!
Hoka

Hoka Gaviota 3 Heren

Oorspronkelijke prijs was: €159,99.Huidige prijs is: €99,00.
Aanbieding!
Hoka

Hoka Gaviota 3 Dames

Oorspronkelijke prijs was: €159,99.Huidige prijs is: €55,00.
Aanbieding!
Hoka

Hoka Arahi 4 Dames

Oorspronkelijke prijs was: €139,99.Huidige prijs is: €40,00.
Aanbieding!
Hoka

Hoka Anacapa Breeze Low Heren

Oorspronkelijke prijs was: €149,99.Huidige prijs is: €99,00.
Aanbieding!
Hoka

Hoka Anacapa Breeze Low Heren

Oorspronkelijke prijs was: €149,99.Huidige prijs is: €99,00.
Aanbieding!
Hoka

Hoka Anacapa Breeze Low Dames

Oorspronkelijke prijs was: €149,99.Huidige prijs is: €99,00.
Alle artikelen van Hoka

Gratis wandelanalyse
voor Hoka

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV