Inov-8


Inov-8 is gesmeed in de heuvels en bergen van het Britse Lake District en is een schoenen-, kleding- en uitrustingsmerk voor toegewijde trail- en offroad-hardlopers, fitnessatleten en avontuurlijke wandelaars die grenzen verleggen en grenzen verleggen.

Sinds de oprichting in 2003 door Wayne Edy, staat inov-8 bekend als een wereldleider in grip. Het merk leeft volgens de filosofie dat de interactie van atleten met het milieu de allerbelangrijkste factor is bij het ontwerpen van producten. Onze kit is licht, snel en altijd innovatief, zoals bewezen door ons baanbrekende gebruik van wondermateriaal grafeen in sportschoenen.

Dankzij onze behendigheid als merk waren we in staat om andere grote sportbedrijven te verslaan met het gebruik van onze grafeentechnologie waarop patent is aangevraagd. Wij zijn ‘s werelds eerste – en enige – merk dat het wondermateriaal in sportschoenen gebruikt.

We zijn in december 2016 aan het project begonnen met The University of Manchester, waar The National Graphene Institute is gevestigd. De twee wetenschappers die in 2010 aan de universiteit voor het eerst grafeen isoleerden uit grafiet, hebben sindsdien de Nobelprijs voor de natuurkunde gekregen. We volgen nooit anderen, we banen onze eigen weg.

Ontdek Inov-8

Ontdek de producten van Inov-8

Gratis wandelanalyse
voor Inov-8

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV