Maurten

Maurten ontdekte in 2015 hoe we sportbrandstoffen gemakkelijker kunnen verdragen door hoge concentraties koolhydraten in een hydrogel in te kapselen. De sportbrandstoffen, gebaseerd op enkel natuurlijke ingrediënten, werd steeds populairder. Eén jaar later gebruikte de wereldtop in het hardlopen de producten al van Maurten!

Wat is Maurten Sportvoeding?

Atleten hebben altijd moeite gehad om hun lichaam van brandstof te voorzien. Tegen de jaren 60 ontdekten wetenschappers dat het drinken van koolhydraatoplossingen tijdens het sporten de prestaties verhoogde. Met een mengsel van suiker, zouten en limonade werd de eerste sportdrank geboren.

Echter kunnen koolhydraten problemen veroorzaken. Onze magen zijn niet goed bestand tegen hoge suikerconcentraties, wat vaak resulteert in een vertraagde maagontlediging en maagdarmstelsel klachten.

Maurten – gebaseerd op natuurlijke ingrediënten

De hydrogel-technologie stelt Maurten in staat om het gebied van sportbrandstof opnieuw te definiëren. Hiervoor hebben zij als eerste de sportdranken Drink Mix 160 en Drink Mix 320 ontworpen.

Maurten sportvoeding is op basis van natuurlijke ingrediënten. Er is geen smaak toegevoegd aan de producten van Maurten. Daarnaast zijn ze ook vrij van toegevoegde kleurstoffen of conserveermiddelen.

Ontdek Maurten

Ontdek de producten van Maurten

Maurten

MAURTEN Gel 100

3,50
Maurten

MAURTEN Gel 100 Box (12 stuks)

34,99
Maurten

MAURTEN Gel 100 Caf 100

3,75
Maurten

MAURTEN Gel 100 Caf 100 Box (12 stuks)

39,99
Maurten

MAURTEN Drink Mix 160

2,50
Maurten

MAURTEN Drink Mix 160 Box (18 stuks)

32,99
Alle artikelen van Maurten

Gratis wandelanalyse
voor Maurten

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV