Meindl

Ontdek Meindl

Meindl is een van de weinige schoenenfabrieken met een goede productie in Duitsland. In de Meindl fabriek in Kirchanschöring in Beieren, werken meer dan 200 collega's bij het maken van wandelschoenen - goede goed wandelschoenen! Ze zetten een eeuwenoude traditie voort, want Meindl maakt al meer dan 300 jaar laarzen en schoenen in Kirchanschöring.

Meindl

Zelfs als de ambachtelijke productie tegenwoordig wordt ondersteund door moderne apparatuur, wordt elke machine bediend door een persoon, die een van de meer dan 200 werkstappen uitvoert die nodig zijn bij het vervaardigen van een hoogwaardige wandelschoen. De meesterschoenmakers hebben de gevoeligheid, de ervaring en de toewijding die een natuurlijk product zoals leer, Meindl’s belangrijkste materiaal, nodig heeft, en ze implementeren de eigen kwaliteitsborgingssystemen. Meindl heeft geen afstand gedaan van handgemaakte kwaliteit om door te breken op de massamarkt. Met vindingrijkheid, flexibiliteit en marktfocus maken ze schoenen van handgemaakte kwaliteit, wat de markt van Meindl verwacht.

 

Bij Meindl produceren ze jaarlijks meer dan een miljoen paar laarzen en schoenen en leveren deze voor de belangrijkste outdoormarkten ter wereld. Bergen op, bij nordic walking, in de stad, buiten wandelen – waar ter wereld u ook wandelt, Meindl-laarzen zijn betrouwbare metgezellen voor uw voeten.

Ontdek de producten van Meindl

Meindl

MEINDL Vakuum Men TOP GTX Wandelschoen Heren

349,99
Meindl

MEINDL Perfekt Wandelschoen Heren

449,99
Alle artikelen van Meindl

Gratis wandelanalyse
voor Meindl

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV