Ortlieb

Ontdek Ortlieb

100% Waterdicht

Of je nu in de regen reist, bikepackt door het modderige bos of op groot avontuur gaat: de betrouwbare waterdichte eigenschappen van onze rugzakken en fiets- en reistassen zorgen er altijd voor dat jouw spullen droog blijven! De reden hiervoor is dat we de naden middels een innovatief proces aan elkaar lassen in plaats van naaien. Dit geeft ons een IP-beschermingsklasse tot IP67.

Duurzaam en repareerbaar

Onder fietsers heeft de ORTLIEB fietstas al jarenlang de reputatie ‘onverwoestbaar’ te zijn. Daarom geven we jou een garantie van vijf jaar, of het nu gaat om een fietstas, een fietskoerier-rugzak, een wandelrugzak of een trekking-rugzak. En als er na jaren toch eens iets kapot gaat, dan repararen we jouw ORTLIEB product graag. Natuurlijk bieden we ook veel reserveonderdelen voor onafhankelijke reparaties, omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Geproduceerd in Duitsland

Onze wortels liggen in Midden-Franken, waar Hartmut Ortlieb zijn eerste fietstas produceerde. En hier produceren we nog steeds alles eerlijk, duurzaam en hulpbronnenbesparend op onze locatie in Heilsbronn. We worden echt ‘Made in Germany’. Daarnaast letten we op onze CO2-voetafdruk en optimaliseren we onze transportroutes. Elke waterdichte fietstas en rugzak van ORTLIEB is een stuk duurzaamheid.

Ontdek de producten van Ortlieb

Gratis wandelanalyse
voor Ortlieb

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV