TORQ

THE POWER OF TORQ
TORQ is zo’n 15 jaar geleden in Engeland gestart vanuit sportconsultancy, coaching en MTB. Vanuit een behoefte aan sportvoeding op 100% natuurlijke basis is eerst een reep (Tangy Apricot, nog steeds in het assortiment) ontwikkeld. Na de reep kwamen gels en dranken…. en inmiddels heeft TORQ een breed assortiment sportvoedingproducten, zoals gels, repen en drank voor tijdens het sporten en herstelproducten voor na het sporten.

TORQ sportvoeding is er voor iedereen die een optimale duurprestatie wil neerzetten en dit op een gezonde manier wil doen. Onze producten worden gebruikt door wielrenners, mountainbikers, hardlopers, maar ook door schaatsers, langlaufers, zwemmers en triatleten. Onze sportvoeding is geschikt voor elke denkbare vorm van inspanning met lange duur (langer dan 75 minuten).

TORQ werkt volgens een simpel concept. Het menselijk lichaam kan per uur maximaal 90 gram koolhydraten opnemen. Ieder TORQ-product (500ml drank, een reep of een gel) bevat zo’n 30 gram koolhydraten. Hiermee weet de sporter altijd hoe veel producten hij/zij tijdens een training of wedstrijd moet nemen om het energieniveau op peil te houden.

Wij vinden dat sportvoeding ook tijdens zware inspanning gemakkelijk in te nemen moet zijn. Al onze producten hebben een natuurlijke lichte smaak en een lichte structuur, waardoor je ze gemakkelijk kan doorslikken en de maag ze goed verdraagt. De verpakkingen van de repen en de gels zijn ontwikkeld door sporters, deze zijn met 1 hand open te krijgen!

Ontdek TORQ

Ontdek de producten van TORQ

Aanbieding!
TORQ

Cadomotus Triathlon / Schaatsen Backpack

Oorspronkelijke prijs was: €129,99.Huidige prijs is: €50,00.
TORQ

TORQ Energy 33g – Cola Caffeine

2,15
TORQ

TORQ Energy 33g – Natural Blackcurrant

2,05
TORQ

TORQ Energy 33g – Natural Lime & Lemon

2,05
TORQ

TORQ Energy 33g – Natural Orange

2,05
TORQ

TORQ Energy Gel – Apple Crumble

2,25
Alle artikelen van TORQ

Gratis wandelanalyse
voor TORQ

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Wandelanalyse
Tijd:
© 2024 Sportshealth BV