De eerste stap naar buiten

Merken

Hieronder vindt u een overzicht van onze merken:

Meindl

Shoes For Actives

Al meer dan 300 jaar maakt het Duitse merk Meindl schoenen van hoge kwaliteit. De combinatie van innovatieve technieken en vakkundig handwerk zorgt ervoor dat Meindl schoenen duurzaam en comfortabel zijn.

Lowa

Traditie en innovatie

LOWA Sportschuhe uit Jetzendorf in Beieren produceert en distribueert hoogwaardige schoenen voor unieke outdoor-ervaringen.

Hanwag

100 Years of outdoor footwear

Van 1921 tot vandaag de dag staat Hanwag voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting produceert Hanwag berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit

Garmin

Wij helpen je om optimaal te presteren.

Leverancier van innovatieve GPS-technologie in diverse markten zoals luchtvaart, maritiem, fitness, outdoor recreatie, tracking en mobiele apps.

Salomon

Time to play

Salomon Group is een Frans bedrijf dat sportartikelen maakt, gevestigd in Annecy, Frankrijk. Het werd in 1947 opgericht door Fran├žois Salomon in het hart van de Franse Alpen en is momenteel de Europese leider in buitensportartikelen.

Meld je aan voor een gratis wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse.

Maak een afspraak

WNDL aan het Pieterpad

Het Pieterpad is de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. De route voert van Pieterburen nabij de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van omstreeks 498 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. WNDL is de enige wandelwinkel aan de route. De route loopt voor onze deur langs!

Lees meer
© 2021 Sportshealth BV