Inlegzolen zijn onmisbaar voor elke outdoor liefhebber!

Pijnvrij en met maximaal comfort wandelen met Sidas 3Feet.

Wandelen blijkt één van de meest onderschatte sporten te zijn. Met een beetje tempo in je pas verbrand je al snel 60 kilocalorieën per kilometer! En dat niet alleen, want als je regelmatig wandelt, verminder je ook de kans op hart- en vaatziekten en verlaag je je cholesterol gehalte. Tijdens het wandelen hebben je voeten behoefte aan een optimale ondersteuning. Zéker wanneer het gaat om lange afstandswandelingen, of moeilijk begaanbare paden. Je voeten hebben namelijk een stabiliserende, schokabsorberende en voortstuwende functie en houden je lichaam in balans. Echter, jouw voeten zijn uniek en hebben hun eigen grootte, vorm en volume. Ze laten een voetafdruk achter die nergens anders ter wereld voorkomt... En dát is de gedachte achter het 3Feet concept van Sidas!

De 3Feet inlegzolen van Sidas zijn bedoeld voor outdoor liefhebbers die geen specifieke klachten of voetafwijkingen hebben, maar wel op zoek zijn naar meer ondersteuning en comfort. Heb je een voet met een hoge voetboog (high)? Dan is jouw voet gebaat bij comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Wanneer jouw voet een medium voetboog (mid) heeft, dan heb je naast comfort ook behoefte aan een versteviging van de hiel en stabiliteit. Voeten met een lage voetboog (low) hebben behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog.

Voor elk type voet bieden de comfortabele 3Feet Outdoor inlegzolen het juiste loopcomfort en ondersteuning. Deze inlegzolen hebben drie individuele gedeelten die ieder op hun eigen manier je voeten ondersteunen. Drukpunten worden voorkomen en je houding wordt verbeterd. De zooltjes zijn gemaakt van kunststof en hebben gelpads die zorgen voor de benodigde demping.

 

Sidas

SIDAS 3 FEET Outdoor High

44,95
Sidas

SIDAS 3 FEET Outdoor Mid

44,95
Sidas

SIDAS 3 FEET Outdoor Low

44,95
© 2024 Sportshealth BV