Smalle of brede leest

Voeten zijn er in alle soorten en maten en elke voetafdruk is uniek. Het is dan ook heel logisch dat niet alle schoenen even prettig bij iedereen zitten.

Voeten zijn er in alle soorten en maten en elke voetafdruk is uniek. Het is dan ook heel logisch dat niet alle schoenen even prettig bij iedereen zitten. LOWA zou LOWA niet zijn als ze hier niet over na hadden gedacht. Naast de standaard leest, biedt LOWA ook schoenen met een smalle of een brede leest aan. De leest geeft vorm aan de schoen en is als het ware de vervanger van de voet. Hierdoor is de leest doorslaggevend voor de pasvorm van de schoen. Het doel van LOWA is duidelijk: een schoen moet perfect passen. Perfect passende schoenen zorgen immers voor comfort, waardoor jij onbezorgd kan genieten van een heerlijke wandeling in de buitenlucht.

Lowa

LOWA wandelschoenen met een smalle of brede leest

Verschillende modellen uit de Trekking en ATC collectie van LOWA zijn in een aantal kleuren verkrijgbaar met een brede (Wide) of smalle (Narrow) leest. Dit geldt bijvoorbeeld voor de CAMINO GTX en de BALDO GTX. Ook dé klassieker van LOWA, de RENEGADE, is in een aantal varianten en kleuren naast de standaard leest ook verkrijgbaar met een brede of smalle leest.

De RENEGADE GTX MID is een van de bekendste modellen uit de LOWA All Terrain Collectie, mede door de comfortabele pasvorm en het multifunctionele karakter. De bredere versie van deze klassieker, de RENEGADE GTX MID Wide, heeft net wat meer volume bij de voorvoet en kan dus zorgen voor meer comfort bij speciale voettypes. Denk dan bijvoorbeeld aan hallux valgus, platvoeten, doorgezakte voeten of gewoonweg wat bredere voeten.

Aanbieding!
Lowa

LOWA Renegade GTX Lo WIDE Wandelschoen Heren

Oorspronkelijke prijs was: €199,99.Huidige prijs is: €149,00.
© 2024 Sportshealth BV