Omschrijving

Brooks Ghost 14 GTX black/black/ebony herenschoen heeft een 100% waterdicht Gore-Tex membraam verwerkt in het bovenwerk!

Deze neutrale hardloopschoen is geroemd door vele runners voor de zachte landing, unieke balans en demping. Maar wat de Ghost 14 écht uniek maakt is zijn minimale voetprint op de aarde. Brooks Ghost is 1 van de meest en best verkochte modellen van de firma Brooks.

Bij het produceren is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van groene energie en gerecyclede materialen. Door de voetprint voor het produceren van de Ghost 14 uit te rekenen en te “wegen”, die te compenseren met investeringen in o.a. bossen, is zijn CO2 uitstoot teruggebracht naar nul.

Buiten dit unieke aspect aan deze neutrale hardloopschoenen zijn ze tevens heerlijk zacht en comfortabel. Met tijdens de afwikkeling volledig grondcontact wat zorgt voor erg veel stabiliteit. Hierdoor is de Ghost geschikt voor beginnende lopers, het dragen van podozolen en lange afstand lopers.

De verschillen tussen de Ghost 14 versus Ghost 13

  • een nieuwe tussenzool van 100% DNA LOFT demping
  • overgang landing naar afzet is verbeterd
  • vernieuwd bovenwerk met 3D Fit print
  • 30% duurzaam bovenwerk gemaakt van recycled PET flessen
  • Klimaatneutraal geproduceerd

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Brooks

Maat

EU 38 / US 7, EU 43 / US 11

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak