Omschrijving

De Brooks Glycerin GTS 20 bevat nu DNA LOFT v3 met stikstofinjectie, Brooks’ zachtste demping die is geoptimaliseerd voor een lichtgewicht, responsief en duurzaam zacht comfort. De zachte, ademende en speciaal ontwikkeld bovenwerk van air-mesh biedt een stevige pasvorm en houdt de voet comfortabel op zijn plaats. De innovatieve technologie volgt de natuurlijke beweging van je lichaam en houdt overmatige bewegingen binnen de perken.

Door toepassing van het Brooks Guiderails Holistic Support System is de Brooks Glycerin GTS 20 geschikt voor de overpronerende loopster. Een uniek systeem wat zorg draagt voor een persoonlijke ondersteuning. Niet de enkel maar juist de knieƫn worden door middel van het Guiderail systeem ondersteund en begeleidt. Zo blijft de gehele gewrichtsketen in een rechte lijn staan bij iedere stap.

 

 

Producteigenschappen

Geslacht

Heren

Merk

Brooks

Maat

EU 42,5 / US 9, EU 47 / US 12,5, EU 47,5 / US 13

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak