Omschrijving

LET OP: Dit is de Wide versie. Deze schoen heeft een bredere leest.

Deze neutrale hardloopschoen van Hoka, de Clifton 8, is nog iets zachter dan zijn voorganger. Ook is de Clifton 8 lichter dan zijn voorganger en heeft deze schoen een betere slijtzool. De tong is op een comfortabele manier vast gezet aan de schoen, zodat de tong tijdens het hardlopen nooit meer gaat schuiven. De hogere lip aan de achterzijde vergroot het instapgemak.

De tussenzool is gemaakt van EVA-materiaal, waardoor de Clifton 8 dat luxe, comfortabele gevoel weer heeft. De Meta-Rocker geometrie biedt stabiliteit tijdens het hardlopen en zorgt ervoor dat de voeten gemakkelijk afwikkelen. Hierdoor ervaar je veel loopgemak. Tevens biedt het EVA-materiaal de demping waar HOKA bekend om staat.

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Hoka

Maat

EU 44 / US 11

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak