Omschrijving

Deze Lowa Walker N4D GTX Mid is een schoen die met trots het Nijmeegse 4Daagse logo mag dragen. Ideaal als je de 4Daagse of een andere tocht wil lopen. Ook voor een rondje met de rond is het een geschikte schoen. Deze Lowa Walker is een mid model wat voor stevigheid zorgt, maar tegelijkertijd ook erg soepel is. De Schoen is voorzien van het Gore-TEX membraam. Hierdoor blijven je voeten altijd droog, of je nu in de regen door Groesbeek loopt of over de Via Gladiola.

Een leuke extra. De schoen heeft 2 paar veters. Je kunt de standaard oranje veters eventueel omwisselen voor blauwe veter als je voor een neutrale look wilt gaan. Of je houdt de oranje veters er in voor een vrolijke toon!

 

 

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Lowa

Maat

EU 39 / UK 5,5

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak