Omschrijving

De New Balance M880 V12 voor mannen is een geavanceerde en doorontwikkelde hardloopschoen, speciaal ontworpen voor neutrale lopers die stabiliteit zoeken tijdens langere afstanden. Deze versie is aanzienlijk verbeterd door het gebruik van nog meer Fresh Foam X in de tussenzool. Het bovenwerk van de schoen is voorzien van een innovatieve 3D engineered double-jacquard mesh, wat zorgt voor voldoende ruimte in de voorvoet en een stevige grip op de middenvoet. Dankzij dit speciale bovenwerk behoren zadels tot het verleden. De ondersteunende middenzool is vervaardigd uit het zachte Fresh Foam materiaal, wat een ultiem gevoel onder de voet biedt. Fresh Foam staat bekend om zijn sublieme pasvorm en levert een uitzonderlijk dempend gevoel tijdens de lange kilometers.

De kenmerken van de M880 V12 zijn een dual-layer tussenzool met een bovenlaag van Foam en een onderlaag van Fresh Foam X voor responsieve demping bij elke stap. De New Balance 880 V12 is ontworpen als een veelzijdige schoen geschikt voor alle afstanden. De demping is specifiek afgestemd op langere afstanden, met extra ondersteuning in het bovenwerk en stabiliteit op de weg.

Producteigenschappen

Geslacht

Heren

Maat

EU 47 / US 12,5

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak