Omschrijving

De New Balance Impact Run Jacket voor heren is jouw ideale metgezel tijdens het hardlopen. Dit lichte hardloopjack biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar tilt jouw hardloopervaring naar een hoger niveau. Het jack is ontworpen met een doordachte combinatie van functionaliteit en stijl.

Dit jack is jouw schild tegen de wind en regen, waardoor je comfortabel kunt blijven rennen, ongeacht de weersomstandigheden. De relaxte pasvorm zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het jack toch losjes om de borst en taille valt, waardoor het stijlvol en functioneel is.

Een handige toevoeging aan dit jack is de speciale heuptas. Deze praktische opbergruimte biedt de mogelijkheid om het jack snel en compact op te bergen wanneer je het niet draagt. Zo heb je altijd de vrijheid om je aan te passen aan de veranderende omstandigheden tijdens je hardloopsessies.

Bovendien zorgen de reflecterende details ervoor dat je ook in het donker goed zichtbaar bent, wat de veiligheid tijdens je runs verhoogt. Kies voor de New Balance Impact Run Jacket en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, comfort en stijl tijdens elke hardloopsessie.

Producteigenschappen

Geslacht

Heren

Maat

L, M, S

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak