Omschrijving

De Saucony Endorphin Speed 3 voor heren heeft een neutrale afwikkeling en is terug met de juiste combi van een flexibele plaat en ultralichte PWRRUN PB-demping. Het model is ontworpen voor hoge snelheden en lange kilometers.

De SPEEDROLL-technologie stuwt je voort en dankzij de verbeterede demping en een stijve voorvoet resulteren in een directe responsieve run zodat jij sneller kunt lopen. De nieuwe Saucony Endorphin Speed 3 gevleugelde S-curve nylon plaat over de hele lengte is flexibeler dan carbon. Dit zorgt voor een krachtig SPEEDROLL-effect die zowel snelheidsworkouts als races doet.

Een geheel nieuw ontworpen bovenwerk zorgt voor een comfortabele pasvorm van hiel tot teen.

Kenmerken en voordelen
– Neutrale hardloopschoen
– PWRRUN PB-demping
– De nylon plaat over de hele lengte is flexibeler dan carbon
– SPEEDROLL

Producteigenschappen

Geslacht

Heren

Merk

Saucony

Maat

EU 46 | US 11.5, EU 47 / US 12,5

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak