Omschrijving

De GEL-TRABUCO™ 11 is een veelzijdige, trail-achtige schoen die stabiliteit biedt zonder te zwaar te worden. Het nieuwe ontwerp geeft je meer tractie op de trails. Dankzij adaptieve ondersteuning en een brede basis loop je stabiel op afwisselend terrein. Deze functies komen goed van pas tijdens de laatste loodjes van je buitenavontuur. De aangepaste rotsbeschermingsplaat is flexibel en beschermt je voeten tegen scherpe rotsen en ruw terrein.

We hebben het foam ook 2 mm dikker gemaakt voor meer comfort en schokabsorptie. De buitenzool is gemaakt met vernieuwde ASICSGRIP™ technologie. Dit materiaal geeft je betere tractie op allerlei soorten off-roadterrein. ​

 

Producteigenschappen

Geslacht

Heren

Merk

Asics

Maat

EU 41.5 | US 8

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak