Omschrijving

De Mizuno Wave Skyrise 3 hardloopschoen.  De Mizuno Wave Skyrise 3 is een hardloopschoen voor de neutrale loper die op zoek is naar een zachte schoen die zowel op korte als lange afstanden werkt.
Deze schoenen zijn ontworpen om je een gemakkelijke stap te geven met veel retourenergie. Met de Wave Skyrise 3 krijg je ook echt goede en comfortabele schokabsorptie met extra veerkracht die hardlopen prettig maakt.

De Wave Skyrise 3 is ontworpen met Mizuno Enerzy in de tussenzool, wat zorgt voor een zachte en energieteruggevende hardloopervaring in deze schoen.
Het golfvormige ontwerp, Foam Wave en de SmoothRide-technologie zorgen ook voor een comfortabele en stabiliserende overgang van landen naar opstijgen, wat helpt om de stapprestaties te verbeteren.

De buitenzool van de schoen is gemaakt van het extreem duurzame koolstofrubber, X10, wat enorm helpt om zowel de duurzaamheid van de schoen als de grip op de grond te verbeteren.

 

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Mizuno

Maat

EU 42 / UK 8

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak