Omschrijving

De Metaspeed Sky+ wedstrijdschoenen (unisex maatvoering)zijn ontworpen voor hardlopers die snel willen starten en nog sneller willen finishen. Hardlopers die deze schoenen dragen, kunnen grotere stappen zetten en energie besparen bij elke stap.

Dankzij een energieke schuimrubberen tussenzool en een vooruitstuwende plaat van koolstofvezel, kunnen hardlopers in deze schoenen meer energie besparen en later in de wedstrijd hun tempo behouden.

De ASICS MetaSpeed Sky+ is de ultieme wedstrijdschoen voor serieuze hardlopers die streven naar topprestaties. Met zijn baanbrekende carbonplaat en responsieve demping tilt deze schoen snelheid en effici├źntie naar nieuwe hoogten. Het lichte en gestroomlijnde ontwerp verbetert de aerodynamica en zorgt voor een soepele, energieke afzet. Het bovenwerk van hoogwaardige materialen biedt een nauwsluitende pasvorm en ademend vermogen, waardoor je comfortabel blijft tijdens lange races. Dankzij de geavanceerde technologie├źn en innovatieve constructie is de ASICS MetaSpeed Sky+ de ultieme keuze voor hardlopers die streven naar persoonlijke records en podiumplaatsen.

Producteigenschappen

  • Merk: Asics
  • Productnummer: 1013A115.001
  • Kleur: Velvet Pine/Safety Yellow
  • Geslacht: Unisex
  • Heeldrop: 5 mm
  • Gewicht: 205 gram

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak