Omschrijving

CTM Ultra Carbon 2 is een premium hardloopschoen ontworpen voor atleten die alleen het beste eisen.

Deze high-end hardloopschoen is een nieuwe standaard in ultra-afstandslopen voor topsporters en combineert lichtgewicht UD-schuim met een afgestemde koolstofplaat voor ultieme efficiëntie en energieteruggave. Het beschikt ook over een volledig contact rubberen tractie buitenzool die de beste duurzaamheid en tractie in zijn klasse biedt. Of je nu aan het trainen bent voor een marathon of aan extreme afstanden, dit is jouw schoen.

Ultra
Het Ultra-concept is gebouwd voor snelheid en duurzaamheid en omvat lichtgewicht en snelle hardloopschoenen die geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Het platform biedt een perfecte balans tussen stapelhoogte, val en voethoek, zodat lopers zo moeiteloos mogelijk in vorm kunnen blijven, wat essentieel is als je snel wilt rennen gedurende een langere periode.

CTM – het beste van het beste
CTM staat voor Craft Tailored Motion en bevat de meest geavanceerde materialen en de nieuwste innovaties voor de meest veeleisende sporters. Wanneer superieure functie, maximale energieteruggave en echt laag gewicht de naam van uw spel zijn, dan komt u hier om te spelen.

Anatomische race-pasvorm
CTM Ultra Carbon 2 combineert een strakke en veilige pasvorm rond de voet met een anatomische teenbox. Het resultaat is een hardloopschoen die als gegoten zit voor maximale krachtoverbrenging tijdens intensieve races en die tegelijkertijd je tenen laat spreiden voor optimaal comfort en een meer natuurlijke pas. Deze kenmerken van een strakke pasvorm zijn doelbewust ontworpen om u te helpen een grotere snelheid te bereiken. Voor degenen onder u die tussen twee maten in zitten, of liever meer ruimte hebben, raden we aan een maat groter te nemen.

– Bovenwerk van mesh uit één stuk
– Onderlaag van UD-schuim tussenzool: lichtgewicht, hoge terugvering en duurzaam
– Inzetstuk van UD-schuim tussenzool: ultralichte, ultrahoge terugvering
– 3-delige rubberen zool met noppen, geschikt voor op de weg of op gematigde paden en in wisselende klimatologische omstandigheden
– Afgestemde koolstofvezelplaat met precisiesplitsing voor torsie en variabele energieteruggave
– 280gram
– 10mm drop

Producteigenschappen

Geslacht

Dames

Merk

Craft Sportswear

Maat

EU 38 / US 7

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak