Omschrijving

De HOKA ONE ONE Carbon X is dé carbonplaat-schoen van HOKA ONE ONE. HOKA ONE ONE is een begrip bij langeafstandlopers en HOKA ONE ONE atleet Jim Walmsley heeft onlangs het wereldrecord op de 50 mijl verbeterd op de HOKA ONE ONE Carbon X. De Carbon X is een neutrale wedstrijdschoen.

Producteigenschappen

  • Merk: Hoka
  • Productnummer: 1102887/WALB
  • Geslacht: Dames
  • Gewicht: 204 gram
  • Offset: 5 mm
  • Plaat: Carbon

Carbonplaat
Onder de HOKA’s PROFLY X EVA foam zit een Y gevormde carbonplaat. Onder de plaat zit een slijtvastere EVA zool. De Y gevormde plaat maakt de schoen stijf maar minder stijf dan de andere carbonplaat-schoenen.

Wijder platform
De Carbon X heeft een wijdere zool dan de andere carbonplaat-hardloopschoenen. Door deze keuze is de schoen stabieler. De hardloopschoen is true-to-size en heeft genoeg ruimte in de voorvoet. De Carbon X heeft net als veel HOKA ONE ONE schoenen de Meta-rocker technologie in de zool. Dit werkt in samenwerking met de carbonplaat aan de push en het voorwaartse gevoel die de schoen geeft en herkenbaar is bij HOKA ONE ONE hardloopschoenen.

Bovenwerk
Het bovenwerk is gemaakt van een enkele laag meshmateriaal. Door dit mesh-materiaal is de schoen licht en ademend. Er zit geen verharde hakondersteuning in de schoen. De tong van de schoen is gemaakt van Lycra en zit fijn op de wreef van je voet.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak