Omschrijving

 De Saucony Guide 16 is een lichtgewicht duurtrainingsschoen voor de hardloper die een schoen met pronatieondersteuning wenst.

De Guide 16 is voorzien van Saucony’s PWRRUN tussenzoolmateriaal, dat ervoor zorgt dat je een schokdempend zowel als een responsief gevoel krijgt tijdens het hardlopen. Het bovenwerk is gemaakt in een nieuw ontwerp, zodat je meer comfort beleeft dan in de vorige versie. Op de buitenzool van de Saucony Guide 16 zit op strategisch uitgekozen plekken een rubberen coating, die ervoor zorgt dat je stevig op de ondergrond staat. Saucony heeft aan de binnenkant van de Guide 16 een wig toegevoegd, die ervoor zorgt dat je steun krijgt aan de binnenkant van de voet.

Producteigenschappen

  • Merk: Saucony
  • Productnummer: S10810-23
  • Geslacht: Dames
  • Gewicht: 264 gram
  • Heeldrop: 8 mm

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak