Omschrijving

De Saucony Peregrine 13 voor dames is gemaakt om op off-road parcours te bestormen. Deze neutrale trailschoen is lichter dan zijn voorganger, waardoor jij je pas moeiteloos kunt versnellen.

Deze ultralichte trailschoen laat je genieten van perfecte demping dankzij het PWRRUN-foam in de tussenzool. Je kunt sneller doordat er op gewicht is bespaard. Ondertussen kun je vertrouwen op de PWRTRAC-buitenzool die je voorziet van maximale grip en tractie op ongerept terrein.

Kenmerken en voordelen:
– Neutrale trailschoen
– PWRRUN-foam
– PWRTRAC-buitenzool

De Saucony Peregrine 13 is dé ultieme metgezel voor avontuurlijke hardlopers die geen grenzen kennen. Deze trail-schoen biedt ongeëvenaarde prestaties en comfort, zowel op technische paden als off-road terrein. Met een lichtgewicht ontwerp en responsieve demping, geeft de Peregrine 13 je het vertrouwen om elk obstakel te overwinnen. Het duurzame bovenwerk beschermt je voeten tegen ruwe omstandigheden, terwijl de agressieve buitenzool zorgt voor grip op diverse ondergronden. Met zijn verbeterde stabiliteit en verbeterde tractie, is de Saucony Peregrine 13 de perfecte keuze voor hardlopers die streven naar topprestaties op de trails.

Producteigenschappen

  • Merk: Saucony
  • Productnummer: S10838-30
  • Kleur: Voilet Clair
  • Geslacht: Dames
  • Offset: 4 mm
  • Gewicht: 235 gram
  • Hoogte noppen: 5 mm

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak