Omschrijving

De RENEGADE GTX MID Ws – een multi­talent, speciaal voor vrouwen, dat zich heeft ontwikkeld tot cult­schoen. De klas­sieker onder de multi­func­tionele schoenen biedt ook na twee decennia zijn waarde te hebben bewezen nog een tijdloos frisse look en het beste loop- en draag­comfort. De hoog­waardige schacht- en zool­con­structie zorgt voor een comfortabel draag­gevoel en opent daarmee talloze toepas­sings­mo­ge­lijkheden. Zowel bij de drukke dage­lijkse acti­vi­teiten als op een spontane tocht over verhard terrein is de RENEGADE GTX MID Ws de ideale metgezel.

### Product Review: LOWA Renegade GTX MID Women’s Hiking Boot

#### Kwaliteit en Vakmanschap

De LOWA Renegade GTX MID dames wandelschoen staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Als een van de meest populaire modellen van het gerenommeerde merk LOWA, voldoet deze schoen aan de hoge verwachtingen van zowel fervente wandelaars als casual hikers. De materialen zijn van topkwaliteit, met een bovenwerk van nubuckleer en een GORE-TEX voering die zorgt voor waterdichtheid en ademend vermogen. Hierdoor blijven je voeten droog en comfortabel, zelfs in natte en modderige omstandigheden.

#### Comfort en Pasvorm

Een van de grootste pluspunten van de Renegade GTX MID is het comfort. De schoen heeft een perfecte balans tussen stevigheid en flexibiliteit, waardoor hij geschikt is voor lange wandelingen over verschillende soorten terrein. De pasvorm is nauwkeurig en biedt goede ondersteuning voor de voetboog en enkels, wat essentieel is voor het voorkomen van blessures. Bovendien is de schoen verkrijgbaar in verschillende breedtematen, zodat er voor bijna elke voet een perfecte pasvorm is.

#### Prestaties en Functionaliteit

De prestaties van de Renegade GTX MID zijn indrukwekkend. De Vibram Evo buitenzool biedt uitstekende grip op zowel natte als droge ondergronden. Dit maakt de schoen ideaal voor bergwandelingen, boswandelingen en zelfs stedelijke avonturen. De tussenzool biedt een goede demping, wat bijdraagt aan het comfort tijdens lange tochten. De stabiliteit van de schoen zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt wandelen, zelfs op oneffen terrein.

#### Duurzaamheid

LOWA staat bekend om de duurzaamheid van hun schoenen en de Renegade GTX MID is hierop geen uitzondering. De constructie is robuust en bestand tegen de uitdagingen van intensief gebruik. De schoen behoudt zijn vorm en functionaliteit na vele kilometers wandelen. Dit maakt de investering in deze wandelschoen meer dan de moeite waard.

#### Esthetiek

Hoewel functionaliteit en comfort voorop staan bij wandelschoenen, is het ontwerp van de Renegade GTX MID ook aantrekkelijk. De schoen heeft een klassieke en toch sportieve uitstraling, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij diverse persoonlijke stijlen.

#### Conclusie

De LOWA Renegade GTX MID dames wandelschoen is een uitstekende keuze voor elke wandelaar, van beginner tot ervaren trekker. De combinatie van kwaliteit, comfort, prestaties en duurzaamheid maakt deze schoen tot een van de beste in zijn klasse. Of je nu een lange bergtocht plant of een weekendwandeling in het bos, de Renegade GTX MID zal je niet teleurstellen. Deze schoen biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige wandelervaring.

Producteigenschappen

  • Merk: Lowa
  • Productnummer: 320945-9789
  • Kleur: Graphite/Rosé
  • Geslacht: Dames
  • Gewicht: 950 gram (per paar, UK 5)
  • Waterdicht: Ja
  • Zool: VIBRAM® EVO
  • Bovenwerk materiaal: 100% Nubuckleer
  • Voering schoen: 100% GORE-TEX

100% Nubuckleer

Nubuckleer is een volnerfleer dat aan de nerfzijde licht geschuurd is, waardoor het leer er fluweel­achtig uitziet. Nubuckleer heeft een bijzonder lange levensduur, is robuust en heeft open poriën. Afhan­kelijk van de gewenste look kan nubuckleer onbe­handeld blijven of worden geolied of gewaxt.

100% GORE-TEX

Schoenen die een GORE-TEX-membraan hebben, zijn betrouwbaar waterdicht, winddicht en ademend.

VIBRAM® EVO

VIBRAM® EVO is gebaseerd op de beproefde Vibram®-tech­nologie: multi­func­tioneel profiel­ontwerp met een optimale rubber­sa­men­stelling voor wande­lingen op de meest uiteen­lopende terreinen. Gecom­bineerd met het eveneens beproefde hiel­profiel voor aangename afda­lingen.

Double Injection

De uit twee lagen bestaande tussenzool wordt direct aan de schoen gegoten. De lagen hebben op elkaar afge­stemde hard­heids­graden, om zo het best mogelijke draag­comfort te bereiken.

Support Frame

Een speciale frame­con­structie met de naam LOWA MONOWRAP®, die voor stabi­liteit zorgt.

Woman Last

Speciaal aan de anatomie van vrou­wen­voeten aangepaste leesten.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak