Omschrijving

Deze 100% waterdichte trailrunningschoen is gemaakt met extreme demping en grip. Loop elk parcours in alle omstandigheden.

Producteigenschappen

  • Merk: On
  • Model: Cloudventure Waterproof
  • Geslacht: Dames
  • Waterdicht: Ja
  • Gewicht: 265 gram
  • Heeldrop: 6 mm

Technologie

Missiongrip™-rubber voegt tractie toe terwijl de nokken in zachte paden bijten. Het door Zwitserland ontwikkelde FlexLock-systeem betekent dat veters traditioneel of met een enkele trekkracht kunnen worden vastgemaakt. Een 360° spatbord beschermt en het Speedboard® zorgt voor voortstuwing en stabiliteit. Tongriemen beveiligen veters en Zero-Gravity CloudTec® zorgt voor gedempte landingen.

Materiaal

Het duurzame membraan is wind- en waterdicht. Twee soorten mesh in de midden- en voorvoet verbeteren de stabiliteit en het ademend vermogen. De hoge kraag is gemaakt voor beweging en is, net als de tong, versterkt met vulling. Het rubberen spatbord is sterk maar licht en flexibel – de ideale mix van snelheid en schild.

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak