Omschrijving

Het model is grotendeels gemaakt van modal – een vezel gemaakt van cellulose. De productie is ecologisch verantwoord, milieuvriendelijk en beantwoordt aan het principe van duurzaamheid. Modal is fijner dan zijde en meer absorberend dan viscose en katoen. Het model heeft een 2-laagse constructie, biokeramische garens aan de binnenkant dienen om de temperatuur gelijk te maken. Modale garens aan de buitenkant voeren vocht af van de voetholte. De hiel en teen zijn versterkt met polyamide.

Producteigenschappen

 • Merk: Meindl
 • Productnummer: 9633-49
 • Kleur: Marine
 • Geslacht: Dames
 • Materiaal: 38% polyamide 36% modal 14% polypropyleen 9% polyester (BioCeramic) 3% elastaan

Basisstructuur van sokken

Anatomisch gevormde kussens en extra versterkte hiel en teen optimaliseren de grip in de schoen en beschermen de voet tegen schuren en blaren.

 1. Comfortband
 2. Ventilatiekanalen
 3. Bekleding
 4. Drukvrije naad
 5. Slijtvaste en gewatteerde teen en hiel
 6. Antislip constructie
 7. Flexibele as
 8. Ergonomische pasvorm L/R
 9. Flexchannels voor voetlengte
 10. Flexchannels voor voetbreedte

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak