Omschrijving

De sok is gemaakt van een functionele mix van merino en acryl. De technische trekkingsokken met merinogarens compenseren ook optimaal voor lage temperaturen in de schoen. De 2-laagse constructie met biokeramische garens direct op de huid en ergonomische ventilatiekanalen zorgen voor een perfect klimaat in de schoen. Anatomisch ontworpen pads en een versterkte hiel en teen optimaliseren de grip in de schoen en beschermen tegen schuren en blaarvorming. De gebruikte merinowol is mulesing-vrij.

Producteigenschappen

 • Merk: Meindl
 • Productnummer: 9635-49
 • Kleur: Marine
 • Geslacht: Dames
 • Materiaal: 24% wol (merino) 24% polyacryl 21% polyamide 15% polyester (BioCeramic) 13% polypropyleen 3% elastaan

Basisstructuur van sokken

Anatomisch gevormde kussens en extra versterkte hiel en teen optimaliseren de grip in de schoen en beschermen de voet tegen schuren en blaren.

 1. Comfortband
 2. Ventilatiekanalen
 3. Bekleding
 4. Drukvrije naad
 5. Slijtvaste en gewatteerde teen en hiel
 6. Antislip constructie
 7. Flexibele as
 8. Ergonomische pasvorm L/R
 9. Flexchannels voor voetlengte
 10. Flexchannels voor voetbreedte

Meld je aan voor een gratis* wandelanalyse

Wanneer je gaat wandelen, wil je geen last van je voeten krijgen. Door het dragen van wandelschoenen die perfect passen bij jouw voeten, wordt de kans op blessures kleiner en kun je onbezorgd blijven wandelen. Om te bepalen welke wandelschoenen het beste passen bij jou en jouw manier van lopen, is er de uitgebreide WNDL wandelanalyse. Onze wandelanalyse is altijd gratis bij aankoop van een paar wandelschoenen.

Maak een afspraak